s

 Aanmelden

Indien je een vakantielocatie kent of hebt die voldoet aan de omschrijving zoals die die onder het begrip kleinschalig toerisme vallen zoals op de homepage genoemd staat, dan kun je deze hier aanmelden. Ik zal deze daarna gratis op mijn site opnemen. Dit doe ik gratis omdat ik het leuk vind deze website te ontwikkelen, graag zelf nieuwe vakantielocaties wil leren kennen en met plezier mensen help met het vinden of promoten van deze mooie verblijven. Voor eigenaren van de kleinschalige vakantielocaties is het soms moeilijk reclame maken omdat ze over beperkte middelen beschikken. Om die redenen is dit initiatief genomen om deze mensen te helpen met het promoten van hun locaties.
Met kleinschalig toerisme wordt op deze website ook bedoeld ecotoerisme, agrotoerisme (rural) en duurzaam toerisme. Zie ook INFO ECO-TOER voor meer informatie. De types vanaktieverblijven die kunnen worden aangeboden zijn bijvoorbeeld hotel, hostal, hostel, huis, landhuis, kasteel, huisje, appartement, bed and breakfast, B&B, camping, enz.

Hoe werkt het

Stuur een email met gegevens over de locatie. Hierin dient te staan: naam, adres, korte omschrijving, enkele foto's en eventuele verwijzing naar de website van de locatie.
Verstuur de gegevens middels de volgende link: info doorgeven

Op basis van die gegevens zal ik een pagina ontwerpen en opnemen op deze site. Wanneer dat gebeurt is krijg je een berichtje.