Wintertafereel

Buiten


Vogelkamer

 

B&B Broksteeg

RUST, RUIMTE EN REGIONALE PRODUCTEN.

Het eerste wat je hoort is het fluiten van de vogels, verder is het heerlijk stil. Om je heen zie je uitgestrekte landerijen en volop groen. In plaats van televisie op de kamer, ligt er een verrekijker voor de gasten.
Volkomen uitgeslapen en na een ontbijt van regionale lekkernijen kunt u genieten van de prachtige fietsroutes en wandelroutes op de Maashorst en Herperduin.
B&B de Broksteeg ligt in Schaijk (Noord-Brabant) en is onderdeel van Kookstudio's en restaurant de Peppelen. Een lang gekoesterde wens om zelf zo'n leuk persoonlijk B&B adres te hebben is hiermee voor ons in vervulling gegaan. Alle dingen die we zelf leuk vinden als we ergens gaan logeren vindt u hier bij ons terug.
IOnze gasten hebben steeds moeite om weer naar huis terug te keren omdat het hier zo heerlijk relaxed is. Lekker hangen op het terras en languit lezen op de bank. Vanuit het huis super mooi wandelen, fietsen en winkelen bij de boerderijwinkels in de buurt.

Wilt u een leuk weekend arrangement als groep met logies? Dat kunnen wij voor u regelen www.uitstapjesspecialist.nl via ons eigen boekingskantoor. Betaalbaar en goed eten kan in ons eigen eetcafe de notaris naast het restaurant.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme en agro-toerisme.

Voor meer info ga naar onze website www.slaapplaats.nl