Calpaller overzicht
Terras

 
Cal Paller

CAL PALLER is een landhuis uit de 18e eeuw, liggend op een hoge rots (1300 m) midden in een uitzonderlijke streek in Spanje ten zuiden van Andorra en La Seu d'Urgell (klik hier voor een overzichtskaart van de Pyreneeën). Het landhuis is compleet gerestaureerd, maar de muren stralen nog steeds een leven uit dat herinnert aan de geschiedenis van de Valle de la Vansa in het hart van de Pyreneeen. Het gebied biedt een schat aan natuur en een oase aan rust begaanbaar over de vele onverharde paden

Het doel van de gastvrouw en gastheer (Eva en Pep) is het samenbrengen van de indrukken die je opdoet tijdens jouw verblijf in een landhuis en het genieten van de natuur in zijn oorspronkelijke vorm. Eva en Pep behoren tot de locale bevolking waardoor je echt het gevoel hebt dat je tijdens je verblijf in Spanje bent.
Deze vorm van toerisme valt in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme, agro-toerisme (rural) en parador.
Het hotel/landhuis/pension beschikt over vier dubbele kamers en 2 duplex kamers.
Alle kamers zijn uitgerust met verwarming, TV, badkamer, prachtig uitzicht en toegang naar buiten.

Geniet van de meest traditionele smaak van de Valle, ondertussen proevend van speciaal geselecteerde wijnen en een diversiteit aan bijzondere theesoorten. Ontspan in de ontvangstkamer voor de openhaard, ruik de geuren van de tuin of mijmer weg terwijl je van de zon geniet op het terras met wijds uitzicht en complete rust.

El Valle biedt buitensport activiteiten zoals skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, zowel met mountainbike over onverharde paden (MTB en ATB) als met racefiets over verharde weggetjes, motorrijden, of met de auto over overharde pites (4x4 en 4wd) of over verharde slingerende weggetjes door de uitgestrekte ruige natuur van de Spaanse Pyreneeen met wijdse uitzichten. Hier kun je nog genieten van echte rust.

Tot slot raden wij je aan om de verschillende ambachtelijke producten van deze regio te proeven.

Boeken bij Cal Paller via ons levert u 10 % korting op!

Voor meer foto's en uitgebreide informatie kijk op de website van Cal Paller.