Coll de Port

COLL DE PORT is een eenvoudige herberg met een eigentijdse sfeer. De ligging op een bergpas (1658 m) is zeer geschikt als uitvalsbasis voor een aantal tochten over onverharde paden (pistes) of verharde wegen. Het ligt aan de voet van een skigebied onder Andorra en La Seu d'Urgell in Spanje (klik hier voor een overzichtskaart van de Pyreneeën), midden in de ruige natuur waar de Spaanse Pyreneeën om bekend staan.
De herberg beschikt over verwarming, douches met warm water, bar en restaurant. De eigenaren Ricard en Montse zijn Spanjaarden waardoor je echt het gevoel hebt dat je in Spanje bent. Ze zijn zeer gastvrij en beschikken over een uitstekende Catalaanse keuken; een echte aanrader! Voor de liefhebber van off road rijen kan Ricard als voorzitter van een Landrover club in Catalonië adviseren over mooie onverharde pistes en routes, zoals de hoogvlakte Busa.
El Valle biedt sportieve zomer en winter activiteiten zoals skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, zowel met mountainbike over onverharde paden (MTB en ATB) als met racefiets over verharde weggetjes, motorrijden, of met de auto over overharde pites (4x4 en 4wd) of over verharde slingerende weggetjes door de uitgestrekte ruige natuur van de Spaanse Pyreneeen met wijdse uitzichten. Hier kun je nog genieten van echte rust.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme, agro-toerisme, en parador.

Boeken bij dit hotel via ons levert u 5 % korting op!

Coll de Port beschikt niet over een eigen website.