Hoeve in herfst
Ferme de Leuze slaapkamer
Ferme de Leuze

Logeren op een voormalige tempelierhoeve! Uitkijken over landerijen en bossen, mijmeren over lang vervlogen tijden.
Genieten van het uitzicht vanaf de binnenkoer, waar de bron kletterend zijn glasheldere water in een oude drinkbak plengt.
’s-Avonds lekker bijkomen in uw eigen sfeervolle appartement, …. een streekbiertje een mooi landwijntje ……

Ferme de Leuze ligt op de rand van de wouden van de Ardennen en het glooiend landschap van de Condroz bevindt zich Ferme de Leuze. Wandelen, mountainbiken, toerfietsen kan rechtstreeks vanaf de hoeve. Ook voor paardrijden kunt u in de buurt terecht. Op 15 minuten afstand ligt het Middeleeuwse stadje Durbuy.
Digna en Huub staan steeds voor u klaar met een goed advies, een praatje of gewoon een brede glimlach!

De Ferme beschikt inmiddels over vijf sfeervolle appartementen, alle met een eigen karakter en voorzien van alle moderne comfort. Voor wie liever van het gemak van een Bed & Breakfast geniet wordt op verzoek een mooi ontbijt in de tuinkamer van de hoeve geserveerd.


                       
Dit gebied heet de Ardennen en is de meest uitgestrekte en bosrijke provincie, dus uitstekend geschikt voor buitensport activiteiten als lange boswandelingen, langlaufen, mountainbiken (MTB / ATB),skiën op de pistes,watersporten op de rivieren zoals de Ourthe of de Aisne, dorpjes met traditionele ardeense woningbouw, typische gastronomie, met in het bijzonder, het wildseizoen.

Kortom, de Ardennen is een paradijs bij uitstek voor ontspanning en vakantie.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme en agro-toerisme.

Voor meer informatie zie website Ferme de Leuze