Woonkamer
   

 
Gite Sant Venter

Dit vakantiehuis, Gîte Sant Venter, is gelegen in een landelijke, rustige omgeving die gekenmerkt wordt door heuvels, velden, beekjes, meren en bossen. Deze vrijstaande gîte heeft een grote tuin (3500 m2) op het zuiden en GEEN DICHTBIJGELEGEN BUREN. KORTOM VOLLEDIGE RUST EN PRIVACY. Hoewel de gîte landelijk is gelegen, ben je binnen 5 minuten autorijden bij de plaatselijke winkeltjes en wekelijkse markt. 
De gite ligt in het hartje van Bretagne, dichtbij Lac le Guerledan, een groot stuwmeer met zandstrandjes en watersportactiviteiten.
Door deze centrale ligging is dit huis een ideaal vakantieplek om Bretagne te ontdekken.Deze vrijstaande gîte is recentelijk gerenoveerd, zodat je je vakantie doorbrengt in een sfeervol en nieuw ingericht huis met alle gemakken vandien.
Ook uitermate geschikt voor gezinnen met KINDEREN: speelgoed voor binnen en buiten. Buiten: tafeltennis, voetballen, glijbaan, zandbak, ......

Binnen: speelgoed/speelkamer, gezelschapsspelletjes
Tevens kinderledikant, babybadje en kinderstoel aanwezig.
Max 5 personen
Prijs vanaf 330 euro/ week (=incl beddengoed,handdoeken, -theedoeken, water, gas, electra*)

Voor meer info, foto’s, gastenboek: www.gitesantventer.com

Wij wonen 600 meter van het vakantiehuis en zijn uw "naaste" buren. Wij willen u ook graag uitnodigen om een kijkje te nemen op onze boerderij met melkkoeien, kalfjes,... Vaak erg leuk voor jong en oud.

Ronald & Miranda Lauwen