Hotel Dom

HOTEL DOM is een netjes en modern ingericht hotel dat ligt in een klein dorpje zo’n 10 km onder La Seu d’ Urgel in de Spaanse Pyreneeen ten zuiden van Andorra (klik hier voor een overzichtskaart van de Pyreneeën). Doordat het dorp (Organya) makkelijk te bereiken is via hoofdwegen, is dit hotel een uitstekende locatie in Spanje om je vakantie na vertrek uit Nederland te beginnen. Je zit direct in een mooi gebied in het midden van de Pyreneëen, van waaruit je prachtige tochten kunt ondernemen. Zoals alle locaties op deze website beschikt ook het restaurant behorende bij dit hotel (restaurant La Valle) over een uitstekende keuken waar je lekker kunt eten en genieten van een glas wijn.
De Spaanse gastvrouw Eva is zeer vriendelijk en spreekt goed Engels. Zij adviseert graag over de mogelijkheden voor buitensport activiteiten zoals mountainbike en wandel tochten en rijden in de omgeving over onverharde paden met een 4x4 auto (4wd) of motor in de uitgestrekte natuur van de pyreneeen waar je nog echt kunt genieten van rust.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme, agro-toerisme, en parador.

Voor meer foto's en uitgebreide informatie kijk op de website van: Hotel Dom

Boeken bij Hotel Dom via ons levert u 5 % korting op!