Woonkamer
keuken

 
Notre Maisonneke

Ons huis ligt aan de buitenste rand van een dorpje waar de landelijke en heuvelachtige bosrijke omgeving begint. Op wandelafstand ligt het "lac de Guerlédan".
Tijdens de winter en voorjaar is dit meer vanuit het huis te zien.In de omgeving van het meer waant U zich aan de voet van de Pyreneeën door de verscholen bergengten, dalletjes en snelstromende beken.
U kunt in ons huis genieten van alle luxe en gezelligheid die u van een vakantiehuis mag verwachten.Sfeervol vrijstaand huis op ruim 900m2 eigen grond. Uit de voordeur stapt u de grote gezellige woonkamer binnen met openslaande deuren naar tuin/terras en uitzicht op de groene omgeving.

Begane grond: Royale woonkamer met openslaande deuren naar tuin/terras, goed ingerichte keuken, één slaapkamer met een tweepersoons bed en uitzicht op het meer. Op de étage:2 ruime slaapkamers, badkamer met douchecabine, ligbad en toilet.
Maximum aantal personen: 6

Voor recreatieve en sportieve moutainbikers heeft het centrum van Bretagne veel te bieden. Alleen al in de directe omgeving ligt zo'n 300 km aan uitgezette routes. Op nog geen 100 meter van het huis loopt een route waarop zo ingestapt kan worden.
Rondom het Lac de Guerlédan zijn 12 MTB-routes uitgezet met een totale afstand van 300 km. De routes verschillen in moeilijkheidsgraad en afstand. Zowel de recreatieve MTBer als de pro kunnen hun hart ophalen. Alle routes staan zondermeer garant voor veel fietsplezier. De routes zijn duidelijk gemarkeerd.

Zoals alle vakantielocaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam toerisme, eco-toerisme en agro-toerisme.

Voor meer foto's en uitgebreide informatie kijk op de website van: Bretagne vakantie