Motorstop Helder

Wij zijn Jan en Ina Helder, rijden beiden motor en maken hier in Zuid Frankrijk van onze droom werkelijkheid. We hebben samen met onze zoon Ramon een voormalig hotel-restaurant in Caudies-de-Fenouilledes omgetoverd tot een paradijs voor motorrijders. We richten ons op motorrijders uit heel Europa. Ons paradijsje ligt aan de voet van de Pyreneeën vlakbij Perpignan, de Middellandse Zee en Andorra. Hier in la douce France komen motorrijders die lekker rustig over de kleinste weggetjes toeren, sportieve rijders maar ook off road liefhebbers komen hier aan hun trekken

Wij ontvangen zowel groepen als individuele rijders. U kunt bij ons een nacht verblijven maar ook een volledige vakantie boeken voor een week of langer. U kunt als u wilt elke dag bij ons ontbijten en dineren. Maar u kunt ook naar een restaurant in het dorp of in de buurt gaan. ‘s Avonds is het heerlijk relaxen in onze tuin die aan een prachtig riviertje ligt. Ook staat hier de BBQ altijd klaar voor gebruik op een zwoele zomeravond. Bekijk op uw gemak onze website met de vele foto's van onze mooie omgeving. Geniet ervan en schroom niet om ons een mailtje te sturen als u een vraag hebt.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme en agro-toerisme.

Ga naar website Motorstophelder