Otro Mundo 1

 
 


Midden in de natuur zijn maar wel in een comfortabel bed slapen?

Kom luxe kamperen op onze ecologische Yurt camping, omringd door beschermde natuurgebieden.

Wij hebben in het voorjaar van 2010 het centrum Utrecht verruild voor de binnenlanden van Spanje. We zochten een rustigere plek om te wonen en wilden als familie meer tijd met elkaar doorbrengen. We openen onze kleinschalige, ecologische natuurcamping dit jaar. Al onze Yurts (mongoolse tenten) zijn licht, luchtig, voorzien van een comfortabel tweepersoons bed en hebben elk een eigen toilet en douche. Ze staan op afzonderlijke terassen (zeer oude landbouwterassen), wat enorm veel privacy biedt. Verblijven in een Yurt is een geweldige ervaring, die het buitenleven combineert met het comfort van een sfeervol onderkomen.
Er is een gemeenschappelijke keuken, overdekt met zonnezeilen en voor de kinderen (en ouders!) een speeltuin met trampoline. Als de oogst het toelaat, is het mogelijk om tegen een zachte prijs groente en fruit te kopen van de biologische moestuin.
Otro Mundo is een ecologisch bedrijf. Al het water dat we gebruiken komt uit de eigen bron en de elektriciteit is opgewekt door zonnepanelen. Het doel is om geen ecologische voetafdruk achter te laten.
Otro Mundo is gelegen in de prachtige Sierra del Segura, ook wel de longen van spanje genoemd en op twee en een half uur rijden van Alicante. De adembenemende natuur wordt slechts onderbroken door Arabische kasteeltorens en idyllische Middeleeuws stadjes. Dit alles wordt doorkruist door vier rivieren die de regio nog eens extra speciaal maken. 

 

   
 
Otro Mundo 2
   
 
 

Het dichtsbijzijnde stadje Elche de la Sierra heeft een pittoresk centrum, goede restaurants, een supermarkt en een geweldige sfeer. Ook het prachtige Yeste en Riopar zijn goed te bereiken.

 Een paar van de vele activiteiten: mountainbiken, wandelen, cultuur, natuur, paardrijden, zwemmen, grotten, prehistorische grotschilderingen, vogelspotten (grote diversiteit), wijnproeverij, etc. etc.... Gasten krijgen bij aankomst een pakketje folders met daarin alle informatie over de regio.

Het seizoen van 2010 start op 17 mei en eindigt op 3 oktober. Kom snel een kijkje nemen op onze website www.otro-mundo.com en laat je verrassen door alle mogelijkheden die dit onontdekte stukje Spanje je te bieden hebben. Laat ons weten of je met de hele familie komt en wij zorgen dat er ook voor de kinderen een lekker bedje klaarstaat.
Reserveren kan via de website van Otro-Mundo.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme en agro-toerisme.

Tot in Spanje