Woonkamer
keuken

 
Simply Canvas

Je bent van harte welkom om een eco vriendelijke vakantie door te brengen in de glooiende heuvels van de Lot et Garonne departement in Zuid West Frankrijk. Via  onze  zes luxe ingerichte safari tenten ontdek je een heuze glamping ervaring (glamourous camping) of in ons heerlijke vakantiehuis met net dat extra beetje luxe.

Schuif bij ons aan tafel voor een heerlijk diner met biologische groente uit eigen tuin, of probeer een van de vele regionale gerechten waarom het zuidwesten bekend staat. Pluk volop verse kruiden voor een heerlijk kopje thee uit onze kruidentuin. Ga op ontdekkingstocht naar de lokale dorpen en stadjes met hun burchten en bruisende marktdagen. Of als je wilt kun je een handje meehelpen; tuinieren in de biologische groentetuin, of koken voor het diner. Natuurlijk kun je ook relaxen op de veranda voor je tent, in de tuin, plus niet te vergeten een heerlijke duik in ons zout water zwembad. Dit alles afgerond met sterren kijken vanaf ons zonsondergangsdek.

Naast dat je gewoon heerlijk vakantie kunt komen houden organiseren we ook weken met iets extra. Zo staan de eerste drie weken in het teken van “In Touch With Your Country Side” . Verschillende weken met massages, yoga, mini workshops, wandelingen en wroeten in de tuin en allemaal alleen als jij wilt natuurlijk. In de zomer zijn er een paar extra leuke weken voor families, zo is er een yoga familie week en een week waar we op boeren safari gaan en elke dag iets leuks doen met de kinderen.

Ook is Simply Canvas een uitstekende basis voor een heerlijke wandelvakantie, met een aantal wandelpaden direct vanaf het terrein of vlakbij. Er zijn volop keuzes voor een onvergetelijke vakantie.

Verder doen wij ons best zo groen mogelijk te zijn door natuurlijke zuivering van het afval water, natuurlijk composteren we, is het beddengoed van biologisch katoen en nou ja volop van die andere kleine dingetjes, want alle beetjes helpen.

Onze armen staan open voor een warm welkom.
Voor meer informatie bezoek onze website: simplycanvas.eu