Buiten

Ferme de Leuze slaapkamer


Ferme de Leuze slaapkamer

 

Des 4 Seigneurs

Overnachten in een 150 jaar oude fermette, uitgebreid ontbijten en dan uitgerust erop uit. B&B des4seigneurs ligt centraal tussen Dinant, Rochefort en Bouillon in de Naamse Ardennen.


Midden in "Le Pays des Vallées" vind je B&B des4seigneurs. Op nog geen 3 uur rijden van Utrecht, omringd door weelderige natuur, uitgestrekte akkers, kabbelende riviertjes en kleine kronkelweggetjes ligt Malvoisin. Een dorp waar je nog gewekt wordt door de vogels, de seizoenen nog echte seizoenen zijn en waar geen plaats is voor haast.
In deze omgeving bieden wij onze gasten een heerlijk verblijf met uitgebreid streekontbijt in één van onze sfeervolle gastenkamers.

Onze 150 jaar oude fermette is één van de eerst gebouwde huizen van het dorp en bevindt zich halverwege de oude weg van Dinant naar Bouillon. Malvoisin is het perfecte beginpunt van een lekkere boswandeling, een mountainbike route of een rondrit langs de talrijke typisch ardense dorpen. Aan het eind van de dag is het goed vertoeven in onze sfeervolle salon onder het genot van een hapje en een goed glas wijn of streekbier.

Zoals alle vakantie locaties op deze website valt deze vorm van toerisme in de categorie van kleinschalig, duurzaam, eco-toerisme en agro-toerisme.

Voor meer info ga naar onze website www.des4seigneurs.be