Home Page Image
Cal Paller
 

 



Netwerk opbouwen

Op deze website kun je locaties gratis aanbieden en vinden voor eco toerisme. De website is bedoeld om een netwerk op te bouwen van vakantieverblijven (hotel, hotels, hostel, camping, bed and breakfast, enz) die onder het begrip kleinschalig toerisme vallen. De eigenaren van de locaties zijn trouw aan de plaatselijke cultuur en natuur. Ze zijn niet gericht op massatoerisme en kunnen daardoor persoonlijke aandacht geven aan de gasten. Door deze manier van vakantie houden wordt bijgedragen aan duurzame ontwikkeling voor de plaatselijke bevolking zonder dat dat ten koste gaat van de natuur. Onder kleinschalig toerisme worden op deze website ook ecotoerisme, agrotoerisme (rural) en duurzaam toerisme bedoeld.
Bij een aantal locaties die je hier kunt vinden wordt door de eigenaren zelf gekookt volgens de plaatselijke keuken met ingredienten uit de streek.

De locaties liggen vaak in gebieden met mogelijkheid tot buitensport activiteiten zoals skiën, langlaufen, wandelen, fietsen, zowel met mountainbike over onverharde paden (MTB en ATB) als met racefiets over verharde weggetjes, motorrijden, of met de auto over onverharde pistes (4x4 en 4wd) of over verharde slingerende weggetjes door de natuur waar je nog kunt genieten van echte rust.

 

Hoe werkt het

Ga naar de overzichtskaart en selecteer een land. Klik vervolgens op de locatie die je wilt zien en je wordt doorverwezen naar een aparte pagina over deze locatie.